Японско разкритие: Петдесеткратно увеличение на сърдечната недостатъчност сред ваксинираните срещу COVID хора предизвиква шокови вълни по света



Япония току-що хвърли голяма бомба, след като най-добрите експерти в страната откриха доказателства за опустошително нарастване на сърдечната недостатъчност сред тези, които са получили Covid иРНК „ваксини“.


Учените откриха, че рискът от сърдечна недостатъчност се увеличава с до 4900%, след като човек получи Covid mRNA инжекция.


Експлозивното откритие е направено от японски изследователски екип от катедрата по фармакодинамика във Факултета по фармация в университета Кейо и общата болница в Йокохама.


Изследователският екип, ръководен от професор Кейсуке Такада, установи, че рискът от миокардит след ваксинация се увеличава от 20 до 50 пъти.


Миокардитът и перикардитът са и двете форми на възпаление на сърцето.


Тези състояния ограничават способността на сърцето да изпомпва кръв в цялото тяло и могат да доведат до образуване на кръвни съсиреци, инсулти, сърдечен арест и в крайна сметка внезапна смърт. 


Експерти в Япония издадоха безпрецедентни предупреждения за това, че новите Covid „репликонни“ мРНК „ ваксини“ са самоусилващи се. Те предупреждават, че „саморепликиращите се РНК ваксини“ са „третата атомна бомба“.


Междувременно учените в Южна Корея бият  тревога , след като почти универсално ваксинираното срещу Covid население на страната претърпя шокиращо петкратно увеличение на смъртните случаи, откакто Covid иРНК информацията беше публикувана публично. Смъртните случаи се увеличиха едва след като хората получиха „ваксините“, не преди това.


Такада и колегите му  публикуваха доклад  за резултатите от тяхното рецензирано проучване в престижния  Journal of Infection and Chemotherapy .

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/39103148/


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи