САЩ. 💉💉💉 Основните медии сега отразяват ужасяващата травма на Алексис Лоренце от ваксината.




Fox News 11 Лос Анджелис нарича това, което Алексис е претърпяла, "изключителна нежелана реакция“.


Алексис казва, че в крайна сметка се е съгласила с изискването на болницата да получи три ваксини: менингит, пневмония и тетанус. В рамките на 10 минути тя получи изключителна нежелана реакция.


Медицинската сестра Анджела, която с чест остана до леглото на Алексис, съобщава: "Тя загуби зрение и на двете очи. Тя започна да кърви от носа си, тя започна да повръща и след това тези лилави петна под кожата й започнаха да се появяват в горната част на главата й и след това просто започнаха да се разпространяват. И сега покрива почти цялото й тяло.


Fox News 11 се опита да се свърже с медицинския център на UCI за коментар, но "въпреки многократните обаждания и имейли, връзките с медиите на UCI не отговориха“.


За щастие, "Алексис бавно се подобрява. Тя си възвърна зрението и в двете си очи... Може да отнеме няколко седмици, преди да е достатъчно добре, за да бъде освободена.“


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи