Катастрофа с ваксината: Хиляди британци останаха инвалиди след ваксини срещу COVID




Истината става неоспорима.


Искане за свобода на информацията разкри, че над 14 000 души са кандидатствали за обезщетение чрез схемата на Обединеното кралство за щети от ваксини.


Твърденията са толкова широко разпространени, че "персоналът, обработващ тези искове, трябваше да бъде увеличен от четирима на 80 души миналата година, защото идваха толкова бързо“.


5 хиляди и половина молби са отхвърлени, тъй като не са "достатъчно инвалидизирани“, а повече от 700 души чакат решение повече от година.


Но опустошителните ефекти от ваксините не свършват дотук.


Bev Turner (Бев Търнър) съобщава: 

🗣 - "До юни 2021 г. вече имаше 300 000 регистрирани нежелани реакции към собствената система за докладване на жълт картон в Обединеното кралство. 300 000 нежелани реакции. И винаги е било известно от десетилетия, че системата за докладване на жълтите картони е толкова малко известна и толкова зле администрирана, че регистрира само между един до 10% от всички наранявания. Така че тези 300 000 биха могли да бъдат само 1% от действителните нежелани събития."


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи