ПИЛОТ ОТКАЗВА да пръска с кемтрейлс 😳

 


Пилотът на Lufthansa в момента се защитава срещу жалбата си пред трудовия съд в Нюрнберг, след като тридесет и шест годишният мъж отказа да пръска с chemtrails по време на полет заради съвестта си.


През май 2023 г. опитният пилот Кристоф У. беше уволнен без предизвестие, след като неговият работодател откри, че по време на полет от Франкфурт до Барселона У. „не е успял“ да активира превключвателя, за да активира процеса на разпръскване на chemtrails, след като самолетът е бил на необходимата височина.

Първоначално Кристоф е заявил пред Lufthansa, че просто е забравил да включи ключа.  След вътрешно разследване обаче трябваше да признае, че не е включвал системата chemtrails на повече от 30 вътрешноевропейски полета.


В резултат на това милиони хора в цяла Европа са останали здрави, плодовити и без аутизъм.  Времето в много региони не можеше да бъде манипулирано навреме. 


„Луфтханза понесе огромни разходи в резултат на това умишлено нарушение на задълженията му“, обясни адвокатът на авиокомпанията в съда.  „Трябваше да плати договорна неустойка в стотици милиони на тайно световно правителство.“  🤔


Авиокомпанията също така загуби търга за Chemtrails за 2024 г. от своя конкурент Ryanair.


Кристоф В., който беше уволнен, смята уволнението си за незаконно.  „Станах пилот, защото обичам да летя, а не да замъглявам хората с химикали и да изключвам критичното им мислене“, каза 36-годишният в съда.  „Изискванията към мен бяха очевидно незаконни.  Но експертите казват, че има малък шанс аргументът на пилота да устои в съда.

 https://youtu.be/IE_00gfXuV8?si=GPSXOYCBDSTDK93S

 https://www.der-postillon.com/2024/10/chemtrail-video.html

 https://www.der-postillon.com/2023/10/arbeitsrecht-pilot.html


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи