💉 👶 Бебетата внезапно и неочаквано умират с тревожна скорост след въвеждането на инжекциите срещу COVID-19.




Ново проучване разкри шокиращо увеличение от 14% на внезапната и неочаквана смърт на бебета между юни и декември 2021 година.


Изследователите обвиниха увеличаването на смъртните случаи на "променено предаване на инфекциозни заболявания“.


Това, което е интересно в тяхното заключение, е, че те напълно игнорират слона в стаята, а именно, че времето на този скок е в съответствие с въвеждането на инжекции с COVID-19, които се налагат на бременни жени.


Също толкова тревожно е, че нивата на майчина смъртност скочиха до небесата със зашеметяващите 63,7% през 2021 г. в сравнение с 2019 година.


Страхотният Алекс Джоунс: 83% от жените в първите два триместъра от бременността, които са приемали ваксини на Pfizer или Moderna, са направили спонтанен аборт.

🗣 - "Осемдесет и три процента от жените през първите два триместъра от бременността, които са приемали ваксини на Pfizer или Moderna, са направили спонтанен аборт. .... Те ни убиват, дами и господа, и смятат, че това е нормално. Опитаха се да ни цензурират. Опитаха се да ни блокират. Но не успяха. Истината вече е известна! Но в тяхната военна игра те знаеха, че и това ще се случи. Но това се случи по-силно, отколкото си мислеха. Сега вече признаха това.“

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи