‼️Петер Котлар, пратеникът на Словашкото правителството, натоварен с разследването на управлението на пандемията в Словакия, представи своя доклад, в който заявява, че пандемията е „акт на биотероризъм“ и „изфабрикувана операция“.



Малко след преизбирането си миналата година премиерът Роберт Фицо подкрепи инициативата на Словашката национална партия (SNS), един от членовете на коалицията, за създаване на комисия, която да разследва пандемичните мерки.


„Словашката общественост просто се нуждае от отговор относно ваксинацията... защо хората бяха ваксинирани с различни експериментални ваксини без никакви тестове, защо на хората бяха пробутвани всякакви лекарства... и какво всъщност се случи по време на Covid“, каза Фицо, който беше критичен към маските и ваксините по време на пандемията.


‼️В своя доклад Котлар препоръча на правителството да спре ваксинирането с иРНК ваксини и да откаже да подпише глобалния пандемичен договор, както и актуализираните разпоредби на Световната здравна организация. 👏👏👏


https://www.politico.eu/article/slovakia-health-minister-zuzana-dolinkova-quits-government-support-anti-vaccine-covid/


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи