Докато Стармър отнема паричната помощ за отопление на пенсионерите, ще харчи по £4,2 милиона на ден за настаняване на десетки хиляди нелегални имигранти в хотели, за сметка на британците

 Докато Стармър отнема паричната помощ за отопление на пенсионерите, ще харчи по £4,2 милиона на ден за настаняване на десетки хиляди нелегални имигранти в хотели, за сметка на британците, поне през следващите 3 години. Значи тези, които цял живот са плащали данъци ще се чудят как да оцелеят, докато нелегалните, които не са внесли и 1 паунд в хазната, ще живеят безплатно на топло в хотел.


Стармър каза, че премахва зимната надбавка за гориво, на стойност между 200 и 300 паунда годишно, поради тежкото състояние на публичните финанси. За британските пенсионери пари няма, но за нелегалните има!


Виждате ли каква е тенденцията и в САЩ и в Европа - геноцид и терор на местното население за сметка на нелегалните имигранти, които биват издържани с парите на местното население.



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи