157 хотела в Ню Йорк са пълни с нелегални имигранти

 


157 хотела в Ню Йорк са пълни с нелегални имигранти, градът харчи по $1 милиард на година за нелегалните, а американците в Северна Каролина ще получат по 750 долара, за да се справят с пълното унищожение на живота им. 


В САЩ вече открито се говори, че урагана е изкуствено предизвикан и че умишлено са ударени щати, където Тръмп със сигурност би спечелил - в настоящото положение изборите там са провалени. Това може да повлияе на цялостния резултат защото всеки щат излъчва определен брой електори и те са тези, които формално избират президента. През 2020 използваха ковид и фалшивото гласуване по пощата, сега не се посвениха да унищожат живота на хиляди американци. Тези избори са въпрос на живот и смърт, буквално. 

Ню Йорк търси 14 000 хотелски стаи за да настани мигранти до 2025 г. - всяка от които струва $352 НА НОЩУВКА
Сметката за настаняване на мигранти в града скочи до 2,3 милиарда долара.

Кметството предупреждава, че ще са необходими 14 000 хотелски стаи поне до края на следващата година, когато общите разходи за осигуряване на новопристигналите ще достигнат умопомрачителните 5,76 милиарда долара.

Повече от 200 000 мигранти са пристигнали в града от началото на 2022.
И повече от 150 хотела все още се използват за настаняване на наплива на средна цена от $352 на стая всяка вечер.

„Данъкоплатците не могат да плащат за това безкрайно“, каза Никол Гелинас от мозъчния тръст Manhattan Institute пред NY Post. 

Някои от най-емблематичните хотели в града са използвани за настаняване на мигранти, включително четиризвездният хотел Row NYC на Таймс Скуеър и Рузвелт близо до Гранд Сентрал

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи