Световния Икономически Форум най-накрая признава, че COVID-19 е бил гигантски експеримент за контрол на ума и за тестване на послушанието!

 

Много съвременни университетски академици и разбира се обичайните левичари с промити мозъци се смееха на всяка критика за това как Световният икономически форум (WEF), основан от оруелското чудовище Клаус Шваб, използва пандемията, за да види дали обществото ще приеме пълно поробване и пренареждане на живота си от здравни бюрократи като д-р. Антъни Фаучи.


Този нов ред не се основаваше на научни открития, а на произволни, понякога абсурдни инструкции. Това се превърна в най-голямата психологическа операция (PSYOP) след 11 септември. ( Документът на WEF потвърждава, че 6 милиарда души ще умрат до 2027 г.)


„COVID-19 беше тест за социална отговорност“, тъй като „милиарди граждани по света са приели огромен брой невъобразими ограничения за общественото здраве.


Има множество примери по света за социално дистанциране, носене на маски, масова ваксинация и приемане на приложения за проследяване на контакти в общественото здравеопазване, които демонстрират същността на индивидуалната социална отговорност и готовността Ви да  бъдете роби.“



Почти пет години по-късно WEF, може би най-мощното публично-частно партньорство с нестопанска цел в света, заяви в различни статии и публични признания, че всичко това е било изпитание на волята и сега празнува факта, че повечето от нас се провалиха на теста като се покориха без съпротива).


„Лидерите видяха пандемията COVID-19 като златна възможност да тестват пропагандни техники върху нищо неподозираща публика.“


Те искаха да разберат колко от нас ще докажат своето подчинение на беззаконната, фашистка зверска система, като се придържат към „невъобразими ограничения“, много от които са създадени от нищото и за които няма научни доказателства, които да подкрепят влиянието ни върху общественото здраве.


Те искат да се откажем от свободата и суверенитета, като се подчиним на „нова норма“, установена от   експеримента Милграм  , експеримент за контрол на ума, базиран на изследване на подчинението, проведено през 1961-1962 г. от Стенли Милграм, професор в университета Йейл. 


Използвайки поредица от експерименти по социална психология, Милграм измерва желанието на участниците да се подчиняват на авторитетна фигура тоест на властите. 


Искаха да ни тестват. За това беше Covid. Те искаха да видят колко от нас ще се откажат от личната си свобода и суверенитет, като се подчинят на „новото сатанинско нормално“, което се състои от ограничения, граничещи с абсурда и водещи до диктатура.

Висшият здравен служител на правителството на САЩ, д-р. Антъни Фочи наскоро призна, че решението му да изиска от американците социална дистанция от шест фута не се основава на науката. Те просто искаха да видят колко от нас ще докажат своето робско безропотно подчинение на „авторитетите“ – хора в бели престилки или костюми и вратовръзки.


Бета тестът, известен като Covid-19, за пореден път доказа валидността на експеримента на Милграм. Този експеримент е проведен през 1961-1962 г. от Стенли Милграм, професор в Йейлския университет.


Оказва се, че огромното мнозинство от американците биха се подчинили на закон или заповед, за които знаят, че са погрешни, ако заповедта идва от официална авторитетна фигура.


Тревожните 65 процента от американците не биха били склонни да се противопоставят на собствената си съвест и да следват заповедта, дори ако знаят, че това ще доведе до смъртта на невинен човек.


В случай че Световния Икономически форум реши да премахне тази информация от страниците си ви публикуваме линка към нея за да я копирате и си я запазите за бъдещият съд над тези престъпници

https://www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи