Ким Дотком: Ционистите стоят зад глобален заговор, целящ да контролира всичко и да унищожи човечеството



Германско-финландският политически активист и бивш хакер Ким Дотком публикува съобщение на X тази седмица, наричайки нацистите и ционистите архитектите зад глобалистките усилия да поемат контрола над всичко, като същевременно унищожават човечеството.


Според Ким Дотком предишни хакерски атаки са открили убедителни доказателства, че настоящият „план за световно господство“ е продукт на така наречените старейшини от Цион, за които се твърди, че са написали набор от протоколи със същото име.


Мнозина твърдят, че Протоколите на мъдреците от Цион са антисемитска измислица, но Ким Дотком твърди, че конспирацията е вярна, назовавайки Алън Дълес като един от основните архитекти, допринесли за обръщането на диаспората чрез отприщването на нацистката партия и в крайна сметка чрез събитията от Втората световна война.


Дълес „събира пари от американските индустриалци, за да финансира Адолф Хитлер, неговата нацистка партия и неговата война“, пише Ким Дотком, добавяйки, че Дълес „по-късно също става директор на ЦРУ по време на администрацията на Кенеди и председател на Комисията Уорън, която разследва убийството на Кенеди ."


Специално отношение на Израел


Що се отнася до Протоколите на старейшините от Сион , Ким Дотком казва, че документът говори сам за себе си, особено през 2024 г., когато целият свят ще стане свидетел от първа ръка и за първи път в такъв голям мащаб скритата преди това програма на ционизма.


„Защо ционистите са толкова силно представени в медиите, политиката, банковото дело и световните дела?“ пита Ким Дотком. „Как може такава малка общност да доминира над всички центрове на власт и информация?“


„Защо Израел може да пренебрегне резолюциите на ООН и международното право и да извърши геноцид в Газа под овациите на Конгреса на САЩ? Защо Израел се държи така, сякаш е над закона и привидно без никакъв страх от последствия?“


Протоколите на мъдреците на Сион описват предполагаемите планове на ционизма за световно господство, които включват пълен контрол върху медиите.


Като се има предвид състоянието на съвременните медии, наистина ли подобна идея е толкова пресилена, че да се нарече просто „теория на конспирацията“?


„Ние ще имаме абсолютен контрол върху медиите, така че нито една новина да не достигне до обществото без наш контрол“, се казва в един пасаж от документа. „Така ще постигнем сигурен триумф над опонентите, защото без медии те са безпомощни.


Друг раздел от Протоколите на ционските мъдреци говори за желанието да се разсейват „безмозъчните умове“ на обществото „с празни въображения, фантастични теории, мръсни забавления, игри и мръсни страсти, така че да не могат повече да използват разума си .”


„Никога няма да заподозрете, че сме го инсценирали“, хвалят се авторите на документа.


Що се отнася до бизнеса и икономиката, авторите на „ Протоколите на мъдреците от Сион“ разкриват, че планът им от самото начало е бил да създадат „големи монополи, така че когато настъпи политически колапс, всичко да се срине“ – звучи ли ви познато ?


„Трябва да им отнемем земята на всяка цена, трябва да намалим заплатите и да увеличим цените на всички стоки от първа необходимост“, продължава документът.


„Ще предизвикаме икономическа криза, която ще спре търговията на всички фондови борси и ще парализира индустрията. Ще изпратим цели маси от работници едновременно по улиците по целия свят, които след това ще ограбват имущество и ще проливат кръв с удоволствие ."


Обществото като цяло трябва да бъде контролирано от „няколко милиардери, които са напълно отдадени на нас“, които надзирават „масата от поробени хора“. Полицейските служители и военните са натоварени да изпълняват заповедите на ционизма, докато ционистите „създават хаос и враждебност“.


„Нашето най-силно оръжие са медиите“, се казва накрая в документа.

„Ние ще поставим Цар над цялата земя" „Нашата основна карта беше, е и остава унищожаването на всички привилегии, върху чиито руини ще изградим нашата абсолютна автокрация.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи