МОСАД ПОКАЗА, ЧЕ МОГАТ ДА ВЗРИВЯТ ВСЯКО ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО СНАБДЕНО С ЛИТИЕВО-ЙОННА БАТЕРИЯ!!!

 🚨⚠️☠️ Кутията на Пандора вече е широко отворена и Мосад току-що предаде ключа. Във вторник, при координиран кибер удар, пейджърите, използвани от агенти на Хизбула в Ливан и Сирия, експлодираха, убивайки и ранявайки цивилни заедно с бойци. Ако тази стара технология може да бъде въоръжена толкова лесно, представете си бомбата, която държите в ръката си в момента, вашия смартфон.


Това не беше случаен акт. Мосад показа своите карти и сега виждаме дълбочината на технологиите за наблюдение; където вашият телефон, вашите данни, вашите движения могат да бъдат компрометирани, проследявани и манипулирани. Вече не сте просто потребител, вие сте ходеща мишена (бомба със закъснител).


Това е по-голямо от Хизбула. Става въпрос за всяка част от технологията, на която разчитате. Израел току-що ни показа, че нито едно устройство не е извън техния обсег и границата между технологията и наблюдението е заличена.


Но има пътека напред. Време е да се противопоставим на това нарастващо състояние на наблюдение, като изискваме повече от Apple, Samsung и останалите. Имаме нужда от технология, която ни защитава, а не ни хваща в капан. Тук идва етосът на Monero, поверителността не подлежи на обсъждане. Това е последната защита в свят, в който всяко устройство е потенциален шпионски инструмент.


Кутията на Пандора е отворена. Изборът е ясен: изхвърлете устойчивата за наблюдение и подслушване  или рискувайте да бъдете компрометирани от нея. 



Според началните данни от разследващите органи на Ливан като взривно вещество в ливанските пейджъри е бил използван пентаеритритол тетранитрат, експлозив, съдържащ естер на азотна киселина. Всяко устройство съдържало от 20 до 50 грама от това вещество. Видеото Ви показва резултатите от взрив на само ШЕСТ грама от веществото и последствията за дебелата стоманизирана ламарина от него. Общо, по предварителни данни, са били минирани хиляди пейджери.
ТОВА ПРАВИ ВЧЕРАШНОТО СЪБИТИЕ НАЙ - БРУТАЛНИЯ И МАЩАБЕН  ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ! ПАЗЕТЕ СЕ - Дълбоката сатанинска държава не спи и се опитва да унищожи човешката раса като запали световна война а преди това ви убиваше и увреждаше чрез техните фалшиви "ваксини"
😰Пейджърите, заради които пострадаха стотици хора в Ливан, издадоха звуков сигнал преди експлозията, което накара мнозина да доближат устройствата до лицата си, пише New York Times. Така направи например пострадалият ирански посланик. Вестниците пишат, че е загубил едното си око и почти останал без другото.


Тайванската Gold Apollo, която произвежда пейджърите, подчертава, че те всъщност са били произведени от ЕВРОПЕЙСКИ лицензополучател, който може лесно да бъде проникнат от израелското разузнаване.

Освен това атаката не е насочена само срещу Хизбула - а най-вече срещу лекари и медицински сестри.

ЕДИНСТВЕНОТО изключение беше болницата на Американския университет в Бейрут: те помолиха персонала си да смени техните пейджъри преди 10 дни.

Така че целта на операцията бяха основно ЦИВИЛНИ.

Следователно, това е тероризъм.

Огледален образ на Войната на терора от киевските бандити срещу Русия, напълно подкрепяни от колективния Запад.

Високопоставен ливански източник, цитиран от Ройтерс, каза, че Мосад е поставил експлозиви в пейджърите Gold Apollo „на производствено ниво“.

Golden Apollo е категоричен: пейджърите са произведени от европейската фирма BAC, лицензирана да използва тяхната марка.




Компанията публикува изявление, в което посочва BAC Consulting, намираща се в Будапеща, Унгария, като производител на пейджърите.

Съобщава се, че iPhone също са сред устройствата, взривени в Ливан.
Вече се знае за 7 загинали и над 150 ранени
🔴 Ливанските болници са в хаос след електронна атака, която остави над 2000 ранени.

В ливанската столица и други градове пейджърите на стотици високопоставени членове на Хизбула бяха взривени, на някои бяха отрязани пръстите - твърди се, че това е дело на Израел.

Пейджърите са използвани от командирите и оперативните агенти на Хизбула за затворени комуникации, които са по-малко уязвими за подслушване.

Не е напълно ясно дали това е хакване на системата за самоунищожение на комуникационните устройства или атака срещу физическата верига за доставки със замяната на партида пейджъри с минирани такива. Но все пак това е може би най-голямата масова ликвидация в историята.

В резултат на експлозиите са ранени почти 2800 души.
———
Мосад постави експлозиви в пейджърите на Хизбула предварително - Sky News Arabia

Съобщава се, че устройствата са съдържали експлозив PETN (пентаеритритол тетранитрат), бял кристален прах, който е чувствителен към топлина и триене. Това направи възможно дистанционното прегряване и експлодиране на литиевата батерия вътре в устройствата.

Всяко устройство е съдържало 20 грама експлозив. Хизбула пусна тези устройства в експлоатация преди 5 месеца. 

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи