‼️👁 Пълен контрол на човечеството чрез портфейла му




💵 Американският финансист, инвестиционен анализатор Катрин Остин Фитс за въвеждането на цифровата валута на Централната банка CBDC.

Тя обяснява, че въвеждането на CBDC не само ще ограничи мобилността на човек по преценка на оператора на банковата система, но и просто ще нулира всичките му активи.

CBDC ще позволят на полицията да събира и съхранява лични данни за състояние на наблюдение, разкрива документ на МВФ

Международният валутен фонд (МВФ) публикува наскоро доклад, който предупреждава за много сериозните рискове за поверителността, свързани с цифровите валути на централната банка (CBDC).

Според документа , озаглавен „Използване на данни за цифрова валута на централната банка и защита на поверителността“, всяка централна банка може да използва своята CBDC система, за да събира всякакъв вид лична информация за потребителите. След това може да предаде тази лична информация на властите за масово наблюдение и евентуално за преследване.

„Данните от CBDC позволяват търговска експлоатация, като същевременно повишават възможността за държавно наблюдение“, предупреждава МВФ.

Начинът, по който работят CBDC, е, че всеки път, когато се направи транзакция

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи