Прокурори: Канадският премиер е изправен пред затвор за унищожаване на доказателства за „мРНК геноцид чрез- ваксините“



Канадското правителство спешно изтегли всички ваксини срещу COVID на Pfizer и Moderna от пазара след поредица от значими научни открития за иРНК ваксини, а основните медии бяха инструктирани да прикрият степента на това, което се разиграва пред очите ни.


Трюдо и Health Canada наредиха връщането и унищожаването на десетки милиони Covid ваксини на правителството, след като беше разкрито, че технологията mRNA съдържа самоорганизиращи се наноботове.


Докато следователите в Канада се борят да осигурят доказателства за престъпления срещу човечеството, международните прокурори предупреждават, че Трюдо и лидерите зад пускането на ваксината са изправени пред десетилетия затвор.


Ново японско рецензирано проучване, публикувано в International Journal of Vaccine Theory Practice and Research, доказва, че ваксините на Pfizer и Moderna съдържат неодобрени „одушевени подобни на червеи“ същества, които са невидими за човешкото око и плуват, извиват се и се сглобяват в сложни структури.


Още по-лошо, тези нанороботи, които се формират в телата на милиарди ваксинирани хора, могат да бъдат контролирани отвън. Но повече за това по-късно.


Япония се извини на гражданите си за катастрофалните последици от иРНК ваксините срещу COVID-19 и започна всеобхватни научни изследвания и криминални разследвания, за да открие истината и да накаже извършителите.


За разлика от Япония, където правителството поема отговорността, Трюдо се страхува и се опитва да прикрие доказателствата.


Health Canada казва, че настоящите партиди ваксини Pfizer и Moderna срещу COVID-19 трябва спешно да бъдат върнати на правителството или унищожени.


В прикритието на правителството на Трюдо се посочва, че изтеглянето и унищожаването на ваксините срещу COVID е „за да се подкрепи разпространението на най-новата формула на ваксина срещу COVID-19 (KP.2) за есента“.


Но безпрецедентната директива на Министерството на здравеопазването на Канада за спешно връщане или унищожаване на всички съществуващи запаси от ваксини, включително използвани флакони, е нагъл опит за унищожаване на доказателства и шокира дори най-промитите мозъци на тези които се ваксинираха.


Тайната около иРНК технологията беше разкрита и канадското правителство отчаяно се опитва да прикрие доказателства за това престъпление.


Следователите, които проучват връзката между ваксините и бързо нарастващия брой смъртни случаи, призоваха фармацевтите и ваксинаторите да отхвърлят заповедта на правителството.


Според разследващите флаконите с ваксината не трябва да се унищожават при никакви обстоятелства.


Водещият канадски онколог д-р Уилям Макис предупреждава: „В момента се правят опити да се прикрият и унищожат доказателства за много сериозно престъпление.“

Д-р Макис написа на X: „Не връщайте и не унищожавайте флаконите с ваксини. Те са безценно доказателство за страшните престъпления срещу хората. Скрийте ги.“


Международните прокурори, работещи в Международния наказателен съд, който Канада е подписала, са съгласни с д-р Макис.


Казват, че Трюдо и неговите съучастници са изправени пред десетилетия затвор за ролята си в пландемията и прикриването. Млади глобални лидери в инфилтрирани от WEF страни по света действаха безнаказано по време на пандемията. Като представители на световния елит те се смятаха за недосегаеми – но не можеха да грешат повече.


Прокурорите смятат, че има убедителни доказателства срещу Джъстин Трюдо и скорошните му усилия да скрие и унищожи доказателствата вероятно ще бъдат използвани като допълнително обвинение.


Д-р Йънг Ми Лий и д-р Даниел Броуди от християнския университет в Окинава изолираха флакони с ваксина в продължение на три седмици. Под 400-кратно увеличение те откриха това, което описват като "неуточнени допълнителни инженерни компоненти" -  известни като нанотехнологии. 


Техните резултати показват, че тази нанотехнология образува дискове, вериги, спирали, тръби и правоъгълни структури, когато се активира. Но какво точно представляват тези нанороботи и защо Pfizer


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи