Историкът проф. Фурсов за плановете на Запада за Русия:



Американците имат много прост план: да отслабят Русия до степен, в която има проамерикански режим и те го използват за борба с Китай.


Британският план е да победят Русия и да я унищожат напълно. Те очакват, че в този случай САЩ и Китай ще се сблъскат в борбата за руското наследство, а Великобритания ще създаде отново своята империя. 


Американците нокаутираха Европа. Европа вече не е центърът, част от ядрото на капиталистическата система. Потъва в полупериферията. Това, че Макрон е истеричен, е разбираемо. Той иска да изглежда като силен лидер, затова е този фотошоп, където е напомпал мускули. Те са под напрежение, имат комплекс пред Путин, Путин е в добра физическа форма, Макрон също реши да покаже, че е като него.

Макрон иска да е военачалник на Европа. Искам да видя как ще се бият хората в тези джендър армии. 

Процесът може да излезе извън контрол поради "глупост". Имаме нужда врагът да осъзнае, че отмъщението ще бъде опустошително.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи