2030-ТА: НЯМА ДА ИМА ПАРИ, НО ЩЕ ИМА ТОЧКИ, НЯМА ДА ИМА СОБСТВЕНОСТ, НО ЩЕ ИМА КРЕПОСНО СЕЛЯЧЕСТВО!!!

 


Петър Клисаров разяснява как до 2030 година, когато вече  ще бъдат премахнати парите в брой,  всичко ще бъде цифровизирано и токинизирано ,като цялата ваша  собственост като къщи, коли ,дрехи и така нататък също ще бъдат цифровизирани и  ще могат да бъдат отнемани от Световното Правителство ако не сте примерен гражданин, нарушавате  законите, или например  откажете поредния бустер ваксина на всеки шест месеца.


Готвят конфискация на земята в Европа и след това на  частната  собственост на всички европейци.

Това е Дневен ред 2030 /Agenda 2030! 

Без месо, без млечни продукти и три нови дрехи годишно: Добре дошли в плана на Садик Хан за Лондон

C40, глобална група от кметове на градове, председателствана от Садик Хан, има радикална визия за нетната нула, която според критиците ще ограничи личния избор

Представете си сцената. Току-що сте отишли на работа, макар и не с кола, защото лични превозни средства вече не съществуват. Сменяте работното си облекло в нещо по-удобно, може би едно от трите нови облекла, които имате право да купувате всяка година.

Месото и млечните продукти са изключени от менюто, така че вместо това може да искате да помечтаете как да се отървете от всичко това – само за да си спомните, че сте изчерпали квотата си от един двупосочен полет на къси разстояния на всеки три години миналото лято.

Това е радикалната визия за нетно нулево бъдеще, мечтана от C40, глобален колектив от кметове на градове, председателстван от Садик Хан, който се застъпва за екстремни мерки за намаляване наполовина на емисиите на парникови газове до 2030 г. и ограничаване на глобалните температури до 1,5C.

Кметът на Лондон, който вече безмилостно разшири зоната с ултра ниски емисии Ulez, през август се сблъска със сериозни критики от страна на засегнатите фирми, граждани в неравностойно положение и бдителни вандали.

Хан не показва признаци на забавяне: тази седмица бяха разкрити планове за намаляване на ограничението на скоростта до 20 мили в час на още 40 мили от пътищата в Лондон.

От декември 2021 г. Садик Хан ръководи C40, който се състои от кметовете на 96 града от шест различни континента. На следващата година тя се сля с подобна организация, създадена от бившия американски президент Бил Клинтън, а сегашният й президент на борда е Майкъл Блумбърг, американският милиардер. Неговият уебсайт посочва Британската служба за външни работи, Британска общност и развитие като „основен финансист“ сред няколко други правителства, благотворителни организации и мултинационални компании.

По-радикалните предложения на Хан включват: премахването на личните превозни средства; забраната за консумация на месо и млечни продукти; разпределението на новото облекло до три на година; и ограничаване на полетите за кратки разстояния до един на всеки три години.
Той също така предложи намаляване на използването на стомана и цимент в строителството и значително увеличаване на дела на сградите, направени от дърво, пренебрегвайки основните ограничения, които това би наложило върху опитите за разрешаване на жилищната криза чрез изграждане на повече домове.

https://www.telegraph.co.uk/news/2023/09/15/sadiq-khan-green-london-net-zero-ulez-c40-mayors-2030/

https://youtu.be/4pUxbDD_68c?si=vwMeQD5mAj7g5TO2


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи