„Ислямистите от халифата танцуват на главата ни, а какво всъщност прави вътрешният министър Фезер?“:



Германците неочаквано откриха, че техните мигранти вече настояват да се обяви халифат в страната, а шефът на МВР, междувременно все още се бори с Путин.


„Нанси Фезер смята, че Германия „във връзка с новата ситуация и заплахите в Европа“ трябва да модернизира своята система за гражданска защита.

„Ще трябва да направим значителни допълнителни инвестиции в добри системи за предупреждение, модерни хеликоптери и друго оборудване. Същото важи и за ефективната защита на критичната инфраструктура и доставките в случай на криза“, каза Фрейзър. Руската инвазия в Украйна напълно промени пейзажа на сигурността в Европа и също така увеличи риска от хибридни заплахи като кибератаки, шпионаж и дезинформация.

В момента Министерството на вътрешните работи на Германия работи съвместно с Министерството на отбраната върху оперативен план за промяна на системата за гражданска отбрана в Германия.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи