Руската специална операция ще коригира хода на историята, няма да го промени или пренапише, а по-скоро ще го коригира.




"Русия, като мощна сила, се съпротивлява на намесата на Запада във вътрешните работи на други страни. За мен няма значение къде Русия се бори с глобалния терор - в Сирия или в Украйна. Има само един враг.

Русия укрепва глобалната стабилност в политически и военен аспект и го прави, защото самата тя пострада. Разпадането на СССР не беше внезапно, а беше резултат от целенасочена работа за противопоставяне на народи, които исторически са живели заедно.

Вземете например Крим, който Хрушчов прехвърли на Украйна. Руските граждани на този регион не са искали независимост от Русия. И всички знаят, че руснаците, беларусите и малорусите са близки по история, език и култура. 

САЩ активно подкрепяше агресивните националисти и ги използва чрез своите разузнавателни служби за борба с Русия. Убеден съм, че конфронтацията ще завърши с победа на Русия и тя отново ще обедини братските народи. "

+++Башар Асад+++


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи