Посланикът на Литва в Швеция НАМЕКВА С КОЛАЖ, ЗА ПОДГОТОВКА, ЦЕЛЯЩА УНИЩОЖЕНИЕТО НА КРИМСКИЯТ МОСТ

 Посланикът на Литва в Швеция, бившият външен министър Линас Линкевичюс, представи колаж на Кримския мост, ракета и Владимир Путин. Това се казва дипломат! Снимката има надпис, намекващ за скорошна атака срещу Кримския мост - сега в Украйна, считат че е неизбежна такава операция на СБУ/ЦРУ.


Какъв ще бъде руския отговор в случай на масирана атака на НАТО срещу моста?

Ако американските ATACMS са уязвими, руските хиперзвукови ракети не са и Русия без съмнение ще ги използва. Масови изстрелвания на ракети по Крим все още не са възможни, пусковите установки и Хаймарс ще пристигнат през юли - август, но тогава Русия ще включи и С-500. Освен това авиогрупата ще бъде подсилена за атаки на летищата, от които планират да излетят F-16 – дори и тези летища да са в съседни страни. В рамките на 8-11 минути от момента на изстрелване на ATACMS, стартовите площадки и пусковите установки ще бъдат разрушени, а Русия няма да има ограничения да отвърне на Зеленски, който окончателно ще загуби легитимност през май. 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи