ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД СВОБОДНОТО ПРИДВИЖВАНЕ!!!

 Ето че вече внедряват технологиите, които ще сложат край на свободата на движение - "Geofencing" (Geo-ограда) е най новата технология която слагат на колите, с която дефакто ще имат контрол върху движението ви - къде може да пътувате, с каква скорост и тн. Разбира се всичко е за "ваше добро" и за да "спасим природата"


Geofencing е иновативна технология , която използва виртуални граници или „зони“, за да дефинира конкретни географски области. Тези зони, известни като GreenZones, имат голямо значение за водачите на PHEV, тъй като те диктуват режима на шофиране на своите превозни средства, когато влизат в тези обозначени зони. В случая на GreenZone Geofencing , PHEV могат безпроблемно да превключват към режим с ниски или нулеви емисии въз основа на предварително конфигурирания режим на шофиране, специално пригоден за тази конкретна зона. 


Geofencing може да бъде от решаващо значение за прехода към изцяло електрическо бъдеще.  


Ford, Volvo и BMW са само някои от новите производители на автомобили, които преминават към Geofencing, за да помогнат на Обединеното кралство да намали вредните емисии в цялата страна.


 https://www.uk-car-discount.co.uk/news/geofencing-a-lifeline-green-driving-cost-savings



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи