🔥🔥🔥Хърватският евродепутат Мислав Колакушич публично обяви СЗО за ТЕРОРИСТИЧНА организация


В зашеметяващо изявление Мислав Колакушич, член на Европейския парламент от Хърватия, публично обяви Световната здравна организация (СЗО) за терористична организация.


На пресконференция заедно с д-р Робърт Малоун и други политици, Колакушич изрази несъгласието си срещу предложението на СЗО всички страни да подпишат споразумение, което дава на агенцията единствените правомощия да обявява пандемии и да придобива ваксини и лекарства.


„Бих искал накратко да информирам хората за предстоящата опасност за човечеството“, каза Колакусич. „Световната здравна организация иска всички страни да подпишат споразумение за предаване на правомощията за обявяване на пандемия, закупуване на ваксини и лекарства. По-здравословно и безопасно за човечеството ще бъде да подпише споразумение с колумбийския наркокартел. Те със сигурност знаят всичко за наркотиците.💥💥💥


Колакушич обвини СЗО в разпространение на лъжи по време на пандемията от COVID-19. Той каза, че подкрепяната от Китай организация е подвела обществеността, като първоначално е обявила вируса за нов и неизвестен, фалшиво уверявайки в ефикасността на ваксините и правейки подвеждащи изявления относно способността им да предпазват от сериозно заболяване и смърт.


💥„По време на пандемията от COVID Световната здравна организация говореше само лъжи. Трябва да бъде обявена за терористична организация. Те излъгаха, че има нов и неизвестен вирус, че е възможно да се направи ефективна ваксина, че ваксината е 82% ефективна, тоест предпазва от тежки заболявания и смъртни случаи. Всичко това, разбира се, беше глупост и лъжа.


💥Колакусич каза още, че действията на СЗО по време на кризата са били по-опасни за човечеството от Световния икономически форум (СИФ).


https://www.thegatewaypundit.com/2023/05/croatian-eu-parliamentarian-mislav-kolakusic-publicly-declares-who/


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи