Държавната дума излезе с "ядрен" отговор на САЩ на новата помощ за Украйна!



    "Със средствата, които Украйна ще получи от САЩ, е възможно да бъдат закупени около четири хиляди танка, така че Вашингтон трябва да бъде признат за страна в конфликта и да се третира по съответния начин, каза първият заместник-председател на комисията по отбрана на Държавната дума Алексей Журавльов. Според него атомните подводници трябва да бъдат изпратени до американските брегове.

   "Що се отнася до финансовата помощ за Украйна, повече от една трета, 23 милиарда долара, всъщност ще отидат за попълване на американските арсенали.

   Но останалата сума е напълно достатъчна за организиране на нови доставки на оръжия за режима в Киев. Само пребройте колко танка можете да купите за тази сума - повече от четири хиляди, така че определено няма да можете да пренебрегнете такива инжекции", каза Журавлев.

Той отбеляза, че ако се наложи, Русия "ще ги изгори всички“, но на действията на САЩ трябва да се отговори пропорционално на тяхното участие в конфликта. Депутатът припомни, че по време на СССР периодичните подходи на съветски атомни подводници поддържаха "вечния ни геополитически съперник в постоянна добра форма".

   Законопроектите за предоставяне на военна помощ на Украйна, Израел и Тайван бяха одобрени на 20 април в Камарата на представителите на САЩ. Освен това парламентаристите гласуваха документи за конфискация на замразените активи на Русия, всъщност за прехвърлянето им в Киев, както и въвеждането на допълнителни санкции срещу Китай.


P.S.   Ето това е един от начините да  "обърнеш" всички инакомислещи срещу себе си, без те самите да правят опити да се консолидират! САЩ и ЕС изобщо не си представят до къде могат да доведат тези им мераци и това "его", непокриващо се с абсолютно нищо! Убеден съм, реалността, която ще последва, така ще ги "приземи", че няма да знаят на кой свят са!"


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи