Франция. "77% от изнасилванията в Париж са извършени от емигранти":

Французите се страхуват за сигурността на жените по време на Олимпийските игри, защото повечето изнасилвания са извършени от емигранти в туристическите райони.


"Новите данни за престъпността в Париж поставят под съмнение способността на властите да осигурят безопасността на жените по време на летните Олимпийски игри. 77% от случаите на изнасилване в столицата, разкрити през 2023 г., са извършени от престъпници, които нямат френски паспорти, като повечето сексуални престъпления са извършени в и около туристически зони като Марсово поле, което скоро ще се изпълни с посетители на игрите. 

Освен че огромното мнозинство от извършителите не са били французи, повечето от тях са били наркомани, бездомници и безработни. 

Грегори Жорон, генерален секретар на профсъюза на полицаите във Франция, изрази съжаление за констатациите в доклада: 

"Все още на всеки три дни в Париж има по едно изнасилване. Това наистина повдига въпроси. Тъй като процентът е стабилен от 2018 г. насам, като цяло виждаме, че това е явление, което не можем да потушим."


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи