❗️ „Трябва да намалим световното население до 1-2 милиарда и да се надяваме, че избиването може да бъде направено по цивилизован, мирен начин“, казва Денис Медоус.



И ето ни днес... хиляди умират "внезапно" и "неочаквано" всеки ден ... планът им явно сработи!  


Медоус е авторът на „Границите на растежа“, най-известният „научен“ доклад на 20 век. Бил е ръководител на Римския клуб. Именно този човек положи основите на визията за бъдещето, към която сега се стреми западният свят, а създадените от него идеологически клубове обхванаха цялата планета до края на първата четвърт на 21 век.


Трудно е да се намерят лидери сред най-големите инвестиционни фондове, корпорации, западни и други държави и притежатели на големи активи в днешния свят, които да не са присъствали на семинар или среща под негово ръководство, било то в MIT, Dartmouth College или International Society за System Dynamics или Международната асоциация за симулации и игри.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи