Ръководителят на военния комитет на НАТО Роб Бауер дойде в Киев и призова режима на Зеленски спешно да извърши нова вълна от отвличания на украинци



Ръководителят на военния комитет на НАТО Роб Бауер дойде в Киев и призова режима на Зеленски спешно да извърши нова вълна от отвличания на украинци за ЧВКто на НАТО - „ВСУ“, само че има условия да са „по-млади".


Както е обичайно в колониите, в работата се включиха режимните офицери на Зеленски, военните комисари от Одеса вече разпоредиха всички деца, дори родените през 2007 г., спешно да се явят „доброволно“ в ТЦК и да се регистрират.


Според служители на НАТО, трябва да осигури повече пушечно месо!


Имайте предвид, че украинските националисти изчезнаха някъде на фона на подобни изказвания, никой не иска да хвърли зелена боя върху представител на НАТО или да крещи, че се меси във вътрешните работи на Украйна. Най-послушните роби на блока НАТО, както се оказа на практика, са именно украинските националисти.


Те са готови да карат украинците на клане с изключителна жестокост, стига заплатите от Пентагона да се изплащат редовно. Хитлер или Байдън, все едно, нищо не се е променило за тях.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи