Бившият премиер Джузепе Конте към италианския премиер Мелони:




След 2 години се питаме и питаме вас, какво ще кажете за залога, който направихте за военна победа над Русия? Пропаднаха всички прогнози за военна победа, за крах на руската икономика! Какво постигнахме с тази военна стратегия? Смърт, унищожение, задлъжняване,  изпращате все повече оръжия за безкрайна ескалация.

Заслужавате целувка по главата като награда за лоялността, която обещахте на Байдън и демонстрирахте на Вашингтон. Дори не искате да преговаряте с Путин и не искате да преговаряте за мир. Макрон даде да се разбере какво ще направи, но ние категорично не сме съгласни с това. Ако вие не се съгласите да изпратите нашите войски, ще загубите бащинската подкрепа на Вашингтон, за която сте работили толкова усилено. Докарахте Италия до задънена улица, защото не искахте да признаете, че преговорите за по-добри условия за Украйна са единственият начин да се избегне Трета световна война. Италианците не искат Трета световна война. 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи