Ирландският евродепутат Мик Уолъс:




🗣 - "Урсула фон дер Лайен заяви, че планира да създаде комисар по отбраната, ако е на власт през следващия мандат. Комисар по въпросите на отбраната означава комисар по въпросите на войната. Защо не създадем комисар по въпросите на мира? Това, което започна като икономически съюз, бързо се превръща във военен съюз. Чудесна новина за елита, който печели от войната, но не толкова добра за гражданите на Европа, които виждат как все повече от техните пари отиват във военно-промишления комплекс. 

Защо за две години все още не сме успели да постигнем мир в Украйна? Защо фон дер Лайен отиде в Тел Авив, за да подкрепи израелския геноцид? Сега ЕС подкрепя този геноцид. Ние все още подкрепяме ционисткия заселнически колониален проект. Реакцията на ЕС на израелския акт на геноцид в Газа разкрива всички приказки за правата на човека, международното право и как всичко това е безсмислено. Всеки ден е ново зверство, бомбардировките и етническото прочистване продължават, помощта е блокирана, а сега гладът се използва като оръжие на войната. ЕС вече е разкрит."


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи