‼️Терористичната атака в Москва със сигурност е дело на сатанистите. Датата 22 е една от любимите им дати за извършване на жертвоприношения. Другата е 11.




На 22 Юли 2011 бяха организирани терористични атаки в Норвегия в летен лагер на младежката лига, в който бяха убити общо 77 души и в квартала на изпълнителната власт в Норвегия къoето бяха убити 8 души и ранени най-малко 209 души.

На 22 май 2015, атентатор самоубиец атакува шиитската джамия „Имам Али ибн Аби Талиб“, разположена в село Кудейх на град Катиф в Източна провинция, Саудитска Арабия, което уби най-малко 21 души. 

Припомняме, че на същата дата 22 март през 2016 имаше две координирани терористични атаки в и близо до Брюксел. Двама атентатори самоубийци взривиха бомби на брюкселското летище в Завентем, а един взриви бомба във влак, тръгващ от метростанция Maelbeek. 


На 22 май 2017 бе извършен атентатът в Манчестър Арена, Англия след концерт на американската поп певица Ариана Гранде . Бомбеният атентат уби 22 души, рани 1017 и унищожи фоайето на арената.

На 22 април 2018 г. взрив уби 69 души и рани десетки други в неделя в център за регистрация на избиратели в Коче Махтаб Кала, в района на Даште Барчи в западен Кабул, Афганистан.


На 22 септември 2018 г. военен парад беше нападнат в югозападния ирански град Ахваз. Нападателите убиха 25 души, включително войници от Корпуса на гвардейци и цивилни минувачи.




Кадри от разпита на един от задържаните в Брянска област, заподозрян в извършването на терористичен акт в Крокус Хол.

 

Какво правихте в Крокус?!

- Стрелях за пари!


Един от задържаните каза, че е извършил терористична атака за половин милион рубли, кураторите му дали задача и прехвърлили половината от „хонорара“ на картата.


Освен това кураторите им осигурили оръжия и ги обучавали в продължение на месец


150 души загинаха при терористичната атака в Crocus City Hall и тази цифра е неокончателна 

Видео показва напълно срутения купол на концертната зала Crocus City Hall

ЕДИН ОТ ЗАДЪРЖАНИТЕ ТЕРОРИСТИ

Ръководителят на ФСБ e докладвал на Путин за задържането на 11 души, включително четиримата терористи, пряко замесени в терористичната атака в Крокус.


Кремъл съобщава, че продължава работата по идентифицирането на базата на съучастниците в случая с терористичната атака в Крокус.


Терористите се опитали да избягат към руско-украинската граница, съобщи Централният оперативен център на ФСБ. Те планирали да преминат границата и имали контакти от украинската страна.


На 8 март посолството на САЩ в Москва предупреди своите граждани да избягват масови събирания на хора и КОНЦЕРТИ поради вероятност от тероризъм.


Уебсайтът на британското посолство също публикува същото предупреждение.


Какво точно са знаели? Несподелянето с руските служби  на информация за подготвяне на терористичен акт, за да бъде предотвратен, е съучастие!

ТЕЗИ ДВЕ СТРАНИ ЕДИНСТВЕНО НЕ ИЗПРАТИХА СВОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА МОСКВА ПО СЛУЧАЙ ТЕРОРИСТИЧНИЯТ АКТ!


⚡️Пълна версия на обръщението на Путин към руснаците във връзка с терористичната атака в Crocus City Hall

🎙 Обръщение на Президента на Русия В.В.Путин във връзка с терористичната атака в "Крокус Сити Холл"

💬 Обръщам се към вас във връзка с кървавия, варварски терористичен акт, жертви на който станаха десетки мирни, невинни хора – наши сънародници, сред които деца, юноши и жени.

<...>

Изказвам своите дълбоки, искрени съболезнования на всички, които са загубили близките и приятелите си. Цялата страна, целият ни народ скърби с вас.

🕯 Обявявам 24 март за ден на национален траур.

<...>

Що се отнася до разследването на това престъпление и резултатите от оперативно-издирвателните действия, към момента можем да кажем следното. И четиримата преки извършители на терористичната атака са открити и задържани.

❗️ Те се опитаха да се укрият и се придвижваха към Украйна, където по предварителни данни от украинска страна им е бил подготвен прозорец за преминаване на държавната граница.

Задържани са общо 11 души. Федералната служба за сигурност на Русия и други правоприлагащи институции работят за идентифициране и разкриване на цялата съучастническа база на терористите: тези, които им осигуряваха транспорт, очертаваха маршрути за бягство от местопрестъплението, подготвяха тайници с оръжие и боеприпаси.

  <...>

Всички извършители, организатори и поръчители на това престъпление ще понесат справедливо и неизбежно наказание. Които и да са били те, който и да ги е ръководил. Повтарям: ние ще идентифицираме и накажем всички, които стоят зад терористите, които са подготвили това зверство, този удар по Русия, по нашия народ.

Знаем каква е заплахата от тероризма. Тук разчитаме на взаимодействие с всички държави, които искрено споделят нашата болка и са готови реално да обединят усилията си в борбата срещу общия враг, международния тероризъм във всичките му форми.

Терористи, убийци, нечовеци, които нямат и не могат да имат националност, ги чака една незавидна съдба – възмездие и забрава.

<...>

☝️ Русия е преминала през най-трудните, понякога непосилни изпитания повече от веднъж, но е станала още по-силна. Така ще е и сега.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи