16 спортистки съдят NCAA за това, че позволява на мъже да се състезават в женските спортове





ZeroHedge съобщава:


В най-новата атака срещу транссексуалните в женските спортове бившата плувкиня от университета в Кентъки Райли Гейнс и още 15 спортистки са подали иск срещу NCAA, в който твърдят, че е нарушен федералният закон Title IX, произтичащ от включването на транссексуални спортисти от мъжки пол в женските състезания.


"Най-основната задача на NCAA е да защитава честността и безопасността на състезанията, но вместо това NCAA... продължава открито да дискриминира жените", заяви Гейнс пред The Free Press.


Голяма част от жалбата е съсредоточена върху преживяното от жените на националното първенство по плуване през 2022 г. Позорно е, че транссексуалната квакерка от Пенсилвания Лиа Томас не само е била допусната да се състезава срещу жени, но и е получила възможност да ползва женската съблекалня - както е описано в този откъс от 156-страничната жалба:


"Първият път, когато повечето от ищците са разбрали за достъпа на Томас до женските съблекални и тоалетни ... е: (1) когато Томас е влязъл при тях, докато са били напълно голи или в състояние на значително разсъбличане ....(2) когато неволно са влезли при Томас и са го наблюдавали съблечен с открити мъжки гениталии ... или (3) когато Томас се е съблякъл пред тях."


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи