‼️Унищожението на европейците - Планът Калерги



Причините за масова миграция все още са умело прикрити от системата, и представяни като неизбежни от мултикултурната пропаганда. … Това, което те искат да се представи като неизбежен и спонтанен феномен всъщност е умишлен, дългосрочен план да се унищожи лицето на континента.


❗️Един от основните инициатори на процеса на европейската интеграция е човекът, който е проектирал плана за геноцид на народите на Европа. Главният създател на идеята за Европейския съюз. Неговото име е Ричард Куденхов Калерги. Баща му е бил австрийски дипломат на име Хайнрих фон Куденхов-Калерги (с връзки към византийското семейство на Калергис) и майка му японката Митсу Аояма …


През 1922 г. той основава „Паневропейско“ движение във Виена, което има за цел да се създаде нов световен ред въз основа на федерация от държави водени от САЩ. Европейската интеграция ще бъде първата стъпка в създаването на световното правителство. 


С възхода на фашизма в Европа, проектът е бил задържан, но след края на Втората световна война, благодарение на подкрепата на Уинстън Чърчил, еврейската масонска ложа Бней Брит и големите вестници като „New York Times“, планът е бил приет от правителството на Съединените щати. По-късно ЦРУ предприема действия за завършването на проекта.


СЪЩНОСТТА НА ПЛАНА КАЛЕРГИ


В книгата си „Практически Идеализъм“, Калерги показва, че жителите на бъдещите „Съединени европейски щати“, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.


Калерги елиминира определянето на държавността, като за целта се използват етнически движения, както и сепаратистки такива, и масова миграция. Той иска да превърне хората в една хомогенна смесена порода от черни, бели и азиатци. 


Въпреки че никой учебник не споменава Калерги, неговите идеи са водещите принципи на Европейския съюз. Убеждението, че народите на Европа трябва да се смесват с африканци и азиатци, за да се унищожи нашата идентичност и да се създаде единна раса от метиси, е в основата на всички политики на общността, които имат за цел да защитават малцинствата. Не по хуманитарни причини, а защото зад директивите, издадени от безмилостния режим, се крие най-големия геноцид в историята.


Ако погледнем около нас, планът Калерги изглежда, че се реализира напълно. Изправени сме пред сливането на Европа с Третия свят. Под двоен натиск на дезинформация и хуманитарно притъпяване, насърчавани от различни НПО и евро-правителства, европейците са научени да се откажат от своя произход, от своята национална, расова и културна идентичност.


Слугите на глобализацията се опитват да ни убедят, че да се отречем от нашата идентичност е прогресивен и хуманитарен акт. Необходимо е, сега повече от всякога, да се противопоставим на лъжите на системата, за да се събуди революционния дух в европейците. Всеки човек трябва да види тази истина, че „европейската интеграция“ е в размер на геноцид. Нямаме друг избор, алтернативата е национално самоубийство.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи