Италианската полиция арестува марокански престъпник и 50 негови приятели атакуват полицейския участък в Торино, за да го освободят.




Българската полиция готова ли е за нашествието, което правителството им организира в момента, карайки със самолети десетки доказани престъпници? 

Коя нормална държава се съгласява на територията и да бъдат вкарвани престъпници и да бъдат пускани свободно да живеят. В затвора са вкарани хора за дребни кражби, а по улиците се разхождат изнасилвачи и убийци. Имало ли е някога по-абсурдни времена?

Никой не ни чу като говорехме, че Дъблинското споразумение е бумеранг, който рано или късно ще ни удари. Смееха се, какво толкова като влизали в България като и без това не искали да остават тук. Ето сега ще разберете от първо лице "какво толкова" и най-накрая ще оцените какво от години правят шепа доблестни мъже пазейки българската граница за свой риск и сметка, за да живеят спокойно вашите деца.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи