ОТРОВАТА АСПАРТАМ

 


Изкуственият подсладител аспартам, всъщност стимулира мозъка ви, така че да мислите, че храната, която ядете, е сладка. Ще забележите, че когато използвате аспартам, всичко, което ядете също има сладък вкус.


Аспартамът се разгражда до отровните си съставки при 86 градуса (аспарагинова киселина 40%, фенилаланин 50% и метанол 10%).


Има нарастващи доказателства, че "Синдромът на горяща уста", изпитан от войските в операцията Пустинна буря, всъщност е бил отравяне с метанол от диетичната кока-кола, която са пили в големи количества, след като са били изложени на високи температури в пустинята.


Аспартам 40% аспарагинова киселина е „екзитотоксин“ в мозъка и възбужда невроните до смърт, т.е. убива мозъчни клетки и причинява други увреждания на нервите и предизвиква мигренозно главоболие.

НА ВРЕМЕТО ОБИЧАХ БОЗАТА, НО ОТ КАКТО ВЗЕХА ДА Й СЛАГАТ АСПАРТАМ, НЕ СЪМ Я КУПУВАЛ ПОВЕЧЕ.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи