Този клип обяснява как дълбоко държавният фармацевтичен картел, СЗО и националните правителства и здравни органи са се сговорили да създадат измамна пандемия и да прокарат ваксини.


Очаквайте повечето западни и прозападни държави да действат по подобен начин: те създават задни вратички, които им позволяват да инжектират на хората ваксини и лекарства с графенова нанотехнология мРНК, които нямат нищо общо с превенцията на болести. Технологията се одобрява, без да е необходимо да се доказват доказателства за безопасност, и се предоставят сценарии на здравните служители във всяка страна, а маркетингът се извършва още преди пускането на ваксината на пазара въз основа на план за изграждане на доверие във ваксината. Те също така гарантират, че основните медии се контролират задкулисно. Освен това се плащат пари на различни експерти. По този начин купените с пари организации и правителства насърчават и прокарват ваксините. 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи