⚠️⚠️‼️В Дъблин, Ирландия, тази нощ избухнаха бунтове след като имигрант от Алжир намушка с нож деца в училище.

 Влак, автобус, коли, хотелът Holiday Inn Express в Дъблин и имиграционния център бяха подпалени от разгневени протестиращи срущу нелегалнити мигранти и базчинствата, които извършват .


Твърди се че няколко деца са починали. Протестиращите атакуваха полицейски автомобили и фирми, собственост на чужденци. Трима северноафриканци, които не знаеха какво се е случило, бяха линчувани.

Медиите обявиха протестиращите в Дъблин за "крайно десни".


Вече сте „крайно десен“, ако се противопоставяте на това 5-годишни деца да бъдат намушкани с нож от непроверени мъже мигранти, поканени в страната ви масово от правителството!


Когато осъждате всяка критика като „крайно дясна“, когато използвате закони, за да не позволявате на хората да говорят за проблемите, с които се сблъскват, когато преследвате собствените си граждани за сметка на нелегални имигранти, е съвсем логично в един момент гневът на хората да избухне. И за всичко това са виновни единствено и само правителствата, които се подчиняват сляпо на глобалистите.










Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи