Бил Гейтс казва на световните лидери на Г-20, че скоро ще са необходими „комисии за смърт“.



Неизбраният цар на глобалното здравеопазване, Бил Гейтс, използва речта си на срещата на върха на Г-20 в Бали, Индонезия, за да повдигне дебат за „комисиите за смърт“.


В близко бъдеще такива панели ще са необходими, за да сложат край на живота на болни и нездравословни хора поради "много, много високи медицински разходи", каза Гейтс.


Гейтс обясни, че "парите, използвани за поддържане на живота на бедни и болни хора за няколко допълнителни месеца, могат да бъдат по-добре изразходвани за учители."


Плановете на Бил Гейтс за „комисия за смъртта“ отразяват езика, използван от Световния икономически форум по отношение на евтаназията, и дяволското ново решение на канадското правителство за справяне с инфлацията, бездомността, рязко нарастващата престъпност и недостига на храна: евтаназия за бедните.


Режимът на Трюдо каза, че сега предлага да плати за евтаназия за хора, които са „твърде бедни, за да продължат да живеят достойно“.


G20 е среща на върха на лидерите на най-големите икономики в света, смесица от държави, считани за „развити“ или „развиващи се“.


Освен залите, в които седят световни политически лидери и обсъждат различни въпроси, има десетки съпътстващи събития, на които се срещат „високопоставените лица“.


Има B20 - буквата "B" за бизнес. Най-богатият човек в света и новият император на Twitter, Илон Мъск, ще бъде там, както и по-утвърдени фигури от глобалисткия елит, включително Бил Гейтс.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи