Президентът на Салвадор - Найиб Букеле говори за разрухата в САЩ, като систематично и планирано мероприятие


Найиб Букеле (този човек се справи с бандите и картелите в Салвадор):

„Смъртта на САЩ трябва да дойде отвътре. Никой външен враг не може да причини толкова много щети, колкото една вътрешна операция….когато погледнете как градовете се разрушават толкова бързо, това трябва да е по план.“ 


Салвадор откри „най-големия затвор в Америка“ с капацитет за 40 000 души. 
От най-несигурната страна в света, Салвадор стана най-безопасната страна в Америка👏👏👏

„Центърът за задържане“ е построен в изолиран селски район в долина близо до Теколука. Президентът Найиб Букеле посети центъра.

В продължение на 10 месеца лидерът на Ел Салвадор е във война с бандите. Страната, която има 6,5 милиона жители, има 2% от населението в затвора и този брой се увеличава ежедневно поради обещанието, дадено от президента. Новият затвор е построен, за да облекчи затворническата система, която сега е изправена пред свръхзаетост, и която според президента позволява на членовете на бандите достъп до наркотици и мобилни телефони, нещо което няма да се случи в „най-големия затвор в Америка“.

Когато има почтен лидер начело и истинско желание да работи за народа, винаги има начин това да бъде постигнато, дори в страна пълна с въоръжени нарко банди.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи