Белегът на звяра - Световният икономически форум поставя децата в светлината на прожекторите



Доскоро хората, които пишеха за микрочипове, бяха смятани за теоретици на конспирацията. Въпреки това, глобалистките елити на Световния икономически форум прогнозират, че подкожните чипове ще се окажат най-естественото нещо на света,  съобщава Reclaim The Net .     


Световният икономически форум насърчава "технологията" за превръщането на хората в киборги и препоръчва на децата да бъдат имплантирани мозъчни чипове.


Мозъчните чипове не само ще подобрят здравето чрез изкореняване на увреждания, но ще проправят пътя за хората да постигнат свръхчовешки способности, се казва в статия от 16 август, публикувана на уебсайта на WEF. (Първо предизвикват мозъчни и психични заболявания у децата, причинени от ваксинациите, а след това създават решението чрез чипиране)


В  статия на уебсайта на WEF за разширената реалност, озаглавена „разширено общество“, се посочва, че родителите може да гледат на децата с микрочипове като на „здрава и рационална“ мярка.


Добавената реалност или накратко AR може да се използва в здравеопазването, образованието и работата, но трябва да бъде регулирана по етично отговорен начин, според WEF.


„Супергероите доминират на големите и малките екрани от известно време, но настъпва фина промяна. Много деца се надяват сами да развият суперсили. Тези очаквания може да звучат непостижими, но ние вече правим първите стъпки към „разширено общество“, пише Катлийн Филипс, „Сътрудник на дневния ред“ на WEF, в публикацията в  блога ,  озаглавена „Разширената технология може да промени начина, по който живеем.”


„Трябва ли да имплантирате проследяващ чип на детето си? Има солидни и рационални причини за това, като безопасността”, пише ученият. 


WEF описва AR и свързаните с него технологии като трансформиращи, но подчертава, че те „изискват подходяща подкрепа, визия и дързост“.


„Разширената реалност не спира дотук. Вашият телефон може да изглежда като част от тялото ви, но не е поставен хирургически. Технологията ще стане по-вплетена в тялото под формата на импланти, но също така безпроблемно ще се интегрира с околната среда“, пише Катлийн Филипс от компанията за микроелектроника Imec.


Филипс приема, че „разширеното общество“ е неизбежно и посочва че глобалните елити ще установяват монопол върху мозъчните импланти, за да  регулират „етично“ технологията, която скоро ще бъде генерализирана.  съобщава Reclaim The Net .     


‼️Шефът на WEF Клаус Шваб твърди, че трансхуманизмът или сливането на човека с машината е наложително за постигането на „Голямото нулиране“ или „ четвъртата индустриална революция  “.


‼️„Това, което ще задвижи четвъртата индустриална революция, е сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“, каза Шваб пред Чикагския съвет по глобални въпроси през 2019 г.


Тъй като WEF налага пропаганда за подкрепа за имплантируеми микрочипове, които могат да четат мислите на получателите, пандемията предоставя възможност на защитниците на Great Reset да внедрят технологията.


По време на среща в Давос през май главният изпълнителен директор на Pfizer Алберта Бурла се похвали за разработването на „хапчета за поглъщане“, които съдържат малък микрочип, който уведомява властите чрез безжичен сигнал, когато фармацевтичният продукт се глътне. Това е, което всички са забравили да кажат и което са открили независими изследователи е нанотехнологията във „ваксините“, която се отразява чрез MAC код, който се появява при ваксинираните в мобилно приложение.


Въпреки че имплантите с чипове може да изглеждат страшни, те са част от естествената еволюция и ще станат нещо обичайно, прогнозира Philips.


https://ejercitoremanente.com/2022/08/25/la-marca-de-la-bestia-el-foro-economico-mundial-pone-en-el-punto-de-mira-a-los-ninos/


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи