Хакер пусна 4 милиона откраднати ДНК профили на клиенти на 23andMe с британски произход в знак на протест срещу подкрепата на Обединеното кралство за Израел - хакерът твърди, че данните включват членове на "кралското семейство"



Хакер публикува данните във вторник, цитирайки гнева си срещу Израел и неговите поддръжници


Наборът от данни включва четири милиона клиенти на 23andMe, които имат произход във Великобритания, твърди хакерът, като казва, че генетичните профили включват „богати семейства, обслужващи ционизма“ и „най-богатите хора, живеещи в САЩ и Западна Европа“.💥💥💥


„Има проби от стотици семейства, включително кралското семейство, Ротшилд, Рокфелер и други“, добави хакерът, имайки предвид съответно богатите европейски и американски семейства.


Това следва предишни изтичания на данни на клиенти на 23andMe от еврейски и китайски произход.


23andMe е лидер на пазара за генетични тестове на стойност 3 милиарда долара. За цени до $200 клиентите могат да направят тест, който разкрива техния произход и също така може да идентифицира генни варианти, свързани с болести като Алцхаймер и Паркинсон.


https://www.dailymail.co.uk/news/article-12646383/23andMe-breach-hacker-royal-family.html


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи