‼️⚠️СИФ обяви, че всички граждани трябва да бъдат имплантирани с CBDC микрочип в много близко бъдеще

 ‼️⚠️WEF обяви, че всички граждани трябва да бъдат имплантирани с CBDC микрочип в много близко бъдеще, за да могат да участват пълноценно в обществото и да правят основни неща като закупуване на храна и вода.


Според професор Ричард Вернер в много близко бъдеще гражданите, ще „трябва да използват най-новите технологии“, като например „чип имплант на CBDC“, за да имат достъп до банковите си сметки. 


Професор Ричард А. Вернер  е икономист и професор по банкиране и финанси. Той е известен като привърженик на нова парична политика след кризата, която той нарече Количествено облекчаване („QE“) – която той предложи в Япония през 1995 г. като главен икономист на британска инвестиционна банка. Освен това е работил като изследовател в Оксфордския университет, Банката на Япония, Банката за развитие на Япония и Азиатската банка за развитие. Той участва в подпомагането на създаването на общностни банки с нестопанска цел чрез инициатива, наречена  Local First CIC . 


На Амстердамската научна среща на върха 2022 г. проф. Вернер изнесе лекция за цифровите валути на централната банка („CBDC“) и Програмата за 2030 г. В кулоарите на тазгодишната научна среща на върха в Амстердам той говори с Айвър Къминс за CBDC и как високата инфлация е била организирана от централните банки, за да продължат дневния си ред.


„Трябва да мислите за CDBC като система за контрол [или система за разрешителни], а не валута“, обясни проф. Вернер. „Това е условна валута, базирана на фактическото получаване на това разрешение. Сега, ако случайно сте някакъв вид критик на правителствената политика или критик на централните банки, това може да е трудно. Или ако се осмелите да излезете от 15-минутната градска зона, знаете ли, може би ще откриете, че: „О, [моят CBDC] не работи“. Разбира се, това са неща, които вече сме виждали в Китай. Има много видеоклипове, в които някой се опитва да го използва, за да си купи билет и това не работи, защото социалните му кредитни резултати са ниски. И на практика няма реално право на обжалване. Тъй като много малко хора контролират мнозинството, контролерите ще използват компютри и алгоритми, за да управляват системата. Ако обжалвате блокирането на CDBC, ще имате работа с автоматизирани отговори. Проф. Вернер обясни, че централните плановици, както той ги нарича, организират инфлацията, за да прикрият промените в банковите системи. Например, през 70-те години високата инфлация беше организирана, за да се прикрие преминаването на обезпечения със злато щатски долар към петродолара. И високата инфлация, която преживяхме през 2021/2022 г., беше организирана, за да прикрие преминаването от петродолара към CBDC.


https://www.planet-today.com/2023/07/wef-says-cbdcs-must-be-implanted-under.html

‼️⚠️CBDC са решение за проблем, който нямаме, и те искат да го имплантират под кожата ни

Говорейки за универсалния базов доход, професор Ричард Вернер каза: „Ще получавате 2 000 евро във вашата сметка всеки месец. Но, разбира се, за да изпълняваме това ефективно [те ще кажат:] „Трябва да използваме най-новата технология, така че вие се нуждаете от импланта на CBDC чип.“

В момента се говори за използване на CBDC чрез базирани на телефон приложения. „Да, това е началната фаза. Но това, което вече беше готово около 2015 г.❗️, е крайната цел – това, което те наистина искат, очевидно ми беше казано от централен банкер – е❗️ CBDC да изглежда като малко оризово зърно, което те искат да поставят под кожата ви, което е моето мнение нарушение на човешкото достойнство. И те осъзнават, че има пречка да накарат хората да приемат това“, каза проф. Вернер.

⚡️И така, те използват кризи, прекъсвания и безработица, за да въведат универсален базисен доход, за да накарат обществеността да приеме CBDC чип, имплантиран под кожата им.

„Ще получавате 2 000 евро в сметката си всеки месец. Но, разбира се, за да изпълняваме това ефективно [те ще кажат:] „Трябва да използваме най-новата технология, така че вие се нуждаете от импланта на CBDC чип.“


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи