ШЕНГЕН СЕ РАЗПАДА! СКОРО И ЕВРОЗОНАТА!!

 


Докато нашите смешковци се напъват за Шенген, Шенгенската зона е на път да влезе в историята!


На картата границите, на които вече е въведен граничен контрол в рамките на Шенген, са осветени в черно. А в червено са тези граници, където проверките ще бъдат възобновени в близко бъдеще.

След като Франция, Германия, Италия, Полша, Швеция и Австрия въведат граничен контрол - то Шенген практически, ще спре своето съществуване.

Помнете, че същото ще стане и с еврозоната. Тя ще изчезне преди  да са набутали България там!

☝️Това било "временно повторно въвеждане на граничен контрол" - ако се зачетете в сайта на ЕК, излиза че го правят заради терористични заплахи, незаконната миграция, заплаха от трафик на оръжие и престъпни мрежи и разбира се заради заплаха от руското разузнаване.


Как мислите, всички тези заплахи ще изчезнат ли за месец - два, за какъвто период е обявено "временното  въвеждане на граничен контрол"??? Подозираме, че няма, следователно вероятността "временното" да стане постоянно е доста голяма!

 

https://home-affairs.ec.europa.eu/policies/schengen-borders-and-visa/schengen-area/temporary-reintroduction-border-control_en


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи