‼️Бившият главен прокурор на Украйна прави експлозивни обвинения срещу Джо и Хънтър Байдън в ново интервю по Fox News:

 

Бившият главен прокурор на Украйна Виктор Шокин каза пред Fox News в ексклузивно интервю, че е бил уволнен по време на администрацията на Обама за разследване на Burisma, енергийната фирма, в чийто борд е бил Хънтър Байдън.


По време на интервюто с Брайън Килмийд от Fox News, Шокин каза, че е негово „твърдо лично убеждение“, че е бил уволнен, защото тогавашният вицепрезидент Байдън и Хънтър са били подкупени. Бившият украински президент Петро Порошенко уволни Шокин през 2016 г. – той беше назначен година по-рано – вследствие на натиск от правителството на САЩ.


„В предишните си интервюта многократно съм казвал, че Порошенко ме уволни по настояване на тогавашния вицепрезидент Байдън, защото разследвах Burisma“, каза Шокин в интервюто.


„[Порошенко] разбираше, както и вицепрезидентът Байдън, че ако продължа да наблюдавам разследването на Burisma, щяхме да открием фактите за корупционните дейности, в които те участваха. Това включваше както Хънтър Байдън, така и Девън Арчър и други.“


https://www.foxnews.com/politics/former-ukraine-prosecutor-makes-explosive-claims-joe-hunter-biden-new-interview.amp


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи