Тази нощ безпилотни самолети нанесоха удар по летището в Псков, Русия.



 Самият град се намира на почти 700 км от границата с Украйна.


Редица източници твърдят, че БПЛА за атаката срещу Псков може да са били изстреляни от територията на Латвия. Четири самолета Ил-76 са повредени.


Това опит да предизвикат Русия и да въвлекат Прибалтика в конфликта ли е!?!

⚡️Властите на Руската федерация няма да толерират, ако се окаже, че БПЛА са долетели до Псков от балтийските държави. Генерал-лейтенант Андрей Гурулев коментира нощното нападение на територията на Руската федерация.


„Имаме компетентен орган, който трябва да разбере, да отговори на този въпрос, който може би не е публичен. Въз основа на техните заключения откъде са пуснати дроновете, ще има съответните заключения.


Тук просто трябва да изчакате това решение. Определено няма да е публично, определено няма да бъде обявено. Но след като се проведе, всички ще го видим перфектно “, каза депутатът от Държавната дума


"ПРОВОКАЦИЯ КЪМ ГОЛЯМАТА ВОЙНА


Тази нощ страните членки на НАТО - Латвия, Финландия, Естония атакуваха мястото на дислокация на 76-а дивизия на руската армия в град Псков, навътре в Русия. Получени са многобройни съобщения от местни жители, които показват, че дроновете, атакували военното летище в Псков, са изстреляни от територията на балтийските страни. Местата от пуска им са засечени. Освен това през нощта в граничните с Русия райони е регистрирано засилено движение на военна техника, а в небето периодично се чувало тътен на прелитащи хеликоптери.

Да оставим настрана емоциите и да се опитаме да подредим пасианс от факти и мотиви.

1.Контранастъплението в Украйна  се провали, а хунтата увисна на бюджета на САЩ с малка, но изключително неудобна тежест. Като цяло Източна Европа изведнъж се превърна в субсидиран регион, изсмукващ пари от бюджета на САЩ, което не е добре, особено в навечерието на изборите, на фона на спада на стандарта на живот на американците.

2. Надеждата за "малка победоносна война" с Русия не се оправда. Напротив, предизборната кампания в САЩ започва на миньорни акорди.

3. Разграбването на Русия се отлага за неопределено време, за разлика от разграбването на Европа, което се движи скокообразно и изисква задълбочаване и разширяване.

4. За по-ефективно ограбване на Европа и изхвърлянето на токсични източноевропейски активи е необходимо да се сблъскат заедно с Украйна в нещо солидно и яко, например Русия.


Техните мечти са : 


В идеалния случай Русия внезапно да нападне „беззащитна Европа”. Тогава англосаксонците с леко сърце биха прехвърлили източноевропейската тежест на Путин: „Ето, Владимир, дръжте! И си ги носете със здраве сега самчък, ако обичате! ”

Техният проблем е, че Владимир не само не иска да носи източноевропейската тежест, но дори не бърза да превземе Украйна, която ежедневно изсмуква реални ресурси от Запада. Фронтът стои неподвижен и всеки ден на такова боксуване Украйна се превръща във все по-тежък „куфар без дръжка” за Запада.


Какво да направят?


Да провокират Русия да използва сила в собствената си гранична зона. Балтийските държави и Финландия се продадоха точно за тази цел буквално за центове. Това е същият пистолет, който виси на стената още от 1991 г. и трябва вече да стреля.

Така дроновете долетяха до Псков. Ако Русия не реагира, те ще долетят и  на друго място. Например до Санкт Петербург. Да, има много "вкусни" неща по границата - от Мурманск и Калининград до нефтената рафинерия в Новополоцк със складовете за боеприпаси и химикали ...

Затова вече много и качествено ще почнат да провокират Русия. Дронове от Балтийските държави и Финландия, блокада на Калининград и Финския залив, диверсионни актове и терористични атаки в Санкт Петербург, Псков и други гранични градове. И така нататък…

Англосаксонците отчаяно се нуждаят от война в Европа. Без това пълноценният грабеж на Стария свят не може да бъде завършен и Русия не може да бъде откъсната от Европа. Освен това война с участието на НАТО е идеално извинение за отлагане, или дори отмяна на предстоящите избори у дома. Войната е и изключително удобно обяснение за спада на жизнения стандарт на собственото население, който и без война вече се ускорява.

Трилион долара е търговският дефицит на САЩ. Няма с какво да го покриеш… Zugzwang.

Въз основа на горното Англосаксонците при всички случаи ще отприщят Голямата война. Просто защото никога не са излизали от кризите си по различен начин. Васалните  правителство по въпроса за подпалването на континента са незаменими и безпроблемни. Следователно атаката с дронове срещу Псков беше почти гарантирано извършена от близката граница. От Естония-Латвия-Литва, а сега и Финландия – които са еднократните консумативи в арсенала на НАТО. Те са длъжни да изгорят за славата на задграничния хегемон. 

Снощи имаше само проба. Очаква се реакцията..."

---Светослав Атаджанов---

ИЛ-76



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи