ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ откриха безсмъртни паразити, наноботове и графен в лъже ваксините срещу COVID-19



Проучване на производствения процес на ваксини срещу коронавирус Ухан (COVID-19) разкри доказателства, свързващи микроскопични "наноботи" от графенов оксид с потенциално кошмарни последици.


Съставен от един слой въглеродни атоми, подредени в двуизмерна решетъчна структура, графенът притежава забележителни свойства, които улесняват сливането на синтетични компоненти с човешкото тяло.


Документ 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf (https://phmpt.org/wp-content/uploads/2023/02/125742_S1_M4_4.2.1-vr-vtr-10741.pdf), публикуван от Администрацията по храните и лекарствата (FDA) от името на федералния съдия Марк Питман, потвърждава възможността за токсичен графенов оксид (GO) във ваксините срещу COVID.


Проучването на Pfizer за разрешение за спешна употреба (EUA) имаше за цел да разбере как действа ваксината, като използва иРНК, за да каже на клетките да произвеждат шипов протеин, наречен P2 S, който е подобен на предполагаемия вирус COVID-19.


На страница 7 от изследването обаче става ясно, че производственият процес на ваксината срещу COVID-19 на Pfizer изисква „прясно нанесен графенов оксид“.


Това умишлено замъгляване от страна на властите и основните медии подчертава техния ангажимент да напредват в своя дневен ред, като същевременно потиска жизненоважна информация, която може да предизвика тяхната власт и контрол.


д-р Филип ван Велберген, известен експерт по нанотехнологии, изигра решаваща роля в разкриването на истината за графеновите наночастици и тяхното възможно присъствие във ваксините срещу COVID-19.


Неговият внимателен анализ на проби от ваксини разкри тревожни доказателства за участието на графен, свързвайки присъствието му с нарушения на кръвосъсирването и разрушаването на червените кръвни клетки. Графеновите наноботи могат да се предават от "ваксинирани" хора на "неваксинирани" хора


Докато здравните ефекти от предаването на графен все още се проучват, ранните резултати предполагат, че наночастиците от графен могат да се предават от ваксинирани на неваксинирани.


Графеновите наноботи, ако бъдат предадени на неваксинирани индивиди, биха могли да доведат до органна дисфункция, възпалителни реакции и имунни дефицити, което може да увеличи податливостта към инфекции или автоимунни заболявания.


Ако бъде потвърдено, феноменът има значителни последици за общественото здраве и подчертава спешната необходимост от цялостни проучвания за определяне на степента и последствията от предаването на графен.


Учените са особено загрижени за потенциалните рискове за уязвимите индивиди.


Научните изследвания са идентифицирали няколко потенциални механизма, чрез които графеновите наноботи могат да се предават от ваксинирани индивиди на неваксинирани индивиди.


Това включва предаване през дихателните пътища, при което вдишването на частици, съдържащи графен, може да служи като път на предаване, но също и директен контакт чрез контакт с кожата или контакт със замърсени от ваксиниран повърхности.


Разкритието поражда опасения относно възможността за тайно наблюдение, проследяване или манипулиране на нашите физически и когнитивни способности.


Тъй като тези наноботи стават все по-интегрирани в живота ни, границата между човешкия контрол и технологичното влияние се размива, създавайки дистопичен свят, в който нашето същество е експлоатирано и манипулирано.


Въпреки че COVID и ваксинациите се оказаха фалшиви, по-голямата част от населението вече е получило ваксинациите. Дори тези, които все още не са ваксинирани, сега са изложени на риск от излагане на графенови наноботи чрез контакт с ваксинирани. Един тревожен аспект на графеновите наноботове е способността им да манипулират и контролират нашите телесни функции. Идеята за тези коварни агенти, които пренебрегват естествените ни системи и диктуват нашите мисли, чувства и физически действия, е ужасяваща.


Нашата автономия ще бъде лишена и ще станем просто марионетки в ръцете на злите сили.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи