ЗАЛОВЕН ТРАФИКАНТ НА ДЕЦА В УКРАЙНА


 Появи се видеозапис от задържането на благотворителен работник в Украйна, който е хванат в опит да изнесе 11-месечно бебе в чужбина, за да "продаде органи за трансплантация".


43-годишният хохол е дал 1000 долара аванс на майката на момчето, жена от Житомир, твърдейки, че ще уреди осиновяването на момчето в ЕС, за да може то да живее на сигурно място, далеч от военните действия. Общо на майката били обещани 5000 долара за бебето, което "бизнесменът" възнамерявал да продаде на трафиканти на хора за 25 000 долара. 


Мъжът, заедно със свой съучастник, беше задържан на украинско-словашката граница. 


Темата за черната трансплантология е крайно неудобна не само за украинските власти, но и за Запада, тъй като в този "бизнес" са замесени и големи германски, румънски и полски клиники, а много органи се транспортират и отвъд океана в САЩ и Канада.

‼️Ролята на Украйна в глобалната индустрия на трафика на деца за сексуални цели и трафика на органи


Фактите показват, че Украйна на Зеленски е виновна за престъпления, подобни на тези, извършени от Айхман, пише Деклан Хейс


* Ото Адолф Айхман е нацист, офицер от Schutzstaffel (SS) и един от основните организатори на Холокоста


Мария Захарова представи достоверни твърдения срещу киевската хунта, точно както Дамаск представи подобни твърдения срещу сирийските бунтовници на НАТО, Гари Уеб отправи обвинения в търговия с наркотици срещу ЦРУ, Pall Mall Gazette отправи обвинения в търговия с бели робини срещу учтивото викторианско общество, и подобни обвинения бяха отправени срещу Дома за момчета Kincora на MI5 и Джефри Епщайн от ЦРУ.


Точно както всички тези други обвинения се оказаха верни, така също вярвам, че не само има много основания в обвиненията на Захарова, но и че всички подобни обвинения срещу киевската хунта трябва да бъдат напълно проучени с най-подходящите средства, така че извършителите да могат да бъдат наказани и да бъдат поправени уязвимите животи, унищожени от тяхната алчност.


Захарова направи много добро на жертвите на най-безсъвестните индустрии за трафик на хора в Украйна, като се обърна към тях. Сега зависи от руските власти да вдигнат залога по този въпрос, да направят ключови части от своите доказателства публични и да уведомят не само престъпниците в Украйна на Зеленски, но и техните неправителствени организации и държавни съюзници на запад, че виновните сред тях наистина ще платят много тежко за тези презрени престъпления, които извършиха през последните много години.


И въпреки че НАТО може да отхвърли Захарова като рускиня, а мен като обикновен ирландец, фактите показват, че Украйна на Зеленски е виновна за престъпления, подобни на тези, извършени от Айхман, и точно като Айхман, неговите съвременни украински и натовски клонинги също трябва да отговарят за своите престъпления срещу народите на Украйна, Сирия и Русия.


https://strategic-culture.org/news/2023/06/23/ukraine-human-organ-and-child-prostitution-trafficking-industries-does-only-russia-maria-zakharova-still-care/




Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи