Киев се готви да извърши терористичен атентат на Запорожката АЕЦ!



/Мария Захарова, МиД на РФ/


Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова коментира информацията, че в столицата на Украйна са монтирани допълнителни устройства за измерване на радиацията.

Киевският режим се готви да извърши нов терористичен акт. Така официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова коментира информацията, че в столицата на Украйна са монтирани допълнителни устройства за измерване на радиация, както и факта, че наскоро са започнали учения в редица региони на страната в случай на авария в Запорожката атомна електроцентрала /ЗАЕЦ/.

"Киевските власти се готвят да извършат нова терористична атака!" – написа дипломата.

При това, подготовката на подобна опасна диверсия се прави под ръководството на западните спецслужби и целта на атаката е впоследствие да се обвини Русия. 

Но плановете вече са известни! 

И е необходимо да бъдат пресечени!

Украинските власти продължават да развиват темата за ядрена катастрофа в АЕЦ Запорожие.


Министерството на здравеопазването на Украйна публикува още една бележка за населението в случай на авария.


Също така в Киев бяха инсталирани допълнителни устройства за измерване на радиация.

‼️☢️Врагът подготвя ядрена провокация със сила: Министерството на здравеопазването на Украйна започна да подготвя населението за възможна авария в АЕЦ Запорожие От Министерството на здравеопазването уточняват, че информацията се отнася за жители на 50-километровата зона около АЕЦ. Подгответе комплект за първа помощ със следното съдържание: ▪️Калиев йодид - намалява негативния ефект на радиоактивния йод върху щитовидната жлеза; ▪️Алуминиево-антиацидни сорбенти - за ускоряване на неутрализацията и извеждането на радионуклидите от организма; ▪️ Натриев алгинат - създава защитна бариера на повърхността на течното съдържимо на стомаха и предотвратява усвояването на опасни вещества от организма; ▪️Маска - за намаляване на навлизането на вредни вещества в тялото.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи