Три години затвор за проруски позиции в Германия



Марсел Й. от Хамбург управляваше "национал-болшевишки" телеграм канал. През април той вече беше осъден от Берлински окръжен съд за "нападение" над журналист след демонстрация на странични мислители.


Берлинският съд осъди мъжа на две години и четири месеца затвор за нападението. Производството в Хамбург включва твърдения за одобрение на престъпления в 44 случая. Според обвинителния акт 32-годишният мъж е оправдал агресивната война на Русия срещу Украйна в социалните медии и също така е описал Украйна като „терористична държава“.


Той ръководеше канал в мрежата Telegram, чието заглавие и лого бяха базирани на ултранационалистическата руска партия Другата Русия. Той е осъждан и за нарушение на Закона за оръжията, тъй като е притежавал забранен нож с една ръка.


Защото така е демонократично!


https://www.welt.de/regionales/hamburg/article245484016/Russischen-Angriff-auf-Ukraine-gebilligt-drei-Jahre-Haft-fuer-Telegram-Nutzer.html


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи