РУСИЯ ИМА ПЛАНОВЕ ЗА КОНВЕНЦИОНАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ВРАГА



 В изложената тук научна разработка е планирано извършване на бързи (в течение на няколко часа, не повече) и масирани хиперзвукови удари с обикновени неядрени оръжия на стратегическа дълбочина 4-5 хиляди километра от своите граници. 


Що се отнася до единичните ВИП цели, може да се гарантира, че единичните ВИП цели ще бъдат унищожени в рамките на един час навсякъде на планетата.


До това няма да се стигне според неофициалният говорител на Путин - Евгений Фьодоров. Той казва, че не трябва да се бие по майката на руските градове Киев, а да се насочат ракетите към САЩ, което обаче не се позволява от проамериканската власт в Москва. Чак след като видим чистки, може да очакваме поставяне в ракетите полетни задания към центровете за приемане на решения. Това ще бъде достатъчно, без да се налага реално бомбардиране на САЩ, за да се изтеглят от Източна Европа до границите от 1997 г., каквото изискване има в ултиматума 2 месеца преди СВО на 17.12.2021:



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи