Изявления на Владимир Путин - 🔻Ключови точки:



▪️Беше неизбежно след разпадането на СССР да възникне конкуренция между Руската федерация и Украйна, но се предполагаше, че тя ще протече в цивилизована форма.


▪️Хората, които контролираха Украйна след разпадането на СССР, решиха да създадат анти-Русия под влиянието на Запада.


▪️Русия беше подведена с обещания за неразширяване на НАТО на изток.


▪️В отговор на войната, започната от киевския режим в Донбас, Русия беше принудена да предприеме действия, ние не започнахме тази война.


▪️Московската система за ПВО се справи успешно с атаката на БПЛА, въпреки че има аспекти, върху които трябва да се работи.


▪️Опитите на Украйна да сплаши руските граждани свидетелстват за терористична дейност - атаките с дронове потвърждават това.


▪️Гражданите на Украйна страдат от истински терор, така че нямат възможност да говорят свободно.


▪️От самото начало украинските власти обявиха неутралитет, но постепенно стигнаха до враждебна структура – НАТО, което противоречи на интересите на Русия.


▪️Русия удари щаба на украинското военно разузнаване при скорошен ракетен удар.


▪️Въоръжените сили на Руската федерация нанасят удари по територията на Украйна, но използват високоточни оръжия, които са насочени изключително срещу военни обекти.


Територията, която все още се нарича Украйна, беше контролирана от хора, водени от Запада.


▪️През 2014 г. западните държави извършиха преврат в Украйна и започнаха да унищожават всички, които се опитаха да изградят нормални отношения с Русия.



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи