‼️Рамзан Кадиров обяви настъплението на чеченските части:



„Чеченските части получиха нова заповед за предислоциране на силите. Териториите на ДНР стават зона на отговорност. Според заповедта бойците на чеченските части трябва да започнат активни бойни действия и да освободят редица населени места.


Териториите на Донецката народна република стават зона на отговорност. Според заповедта бойците на чеченските части трябва да започнат активни бойни действия и да освободят редица населени места. От няколко дни тече първият етап - командните щабове на частите разработват планове за настъпление и освобождаване на населени места, получават нови разузнавателни данни.


Депутатът на Държавната дума, Герой на Русия, Aдам Делимханов, се срещна с командирите, чиято зона на отговорност е така нареченото Маринско направление. Тук са дислоцирани сили на специалните части „АХМАТ” и полка „Север-АХМАТ” на Министерството на отбраната на Руската федерация, командвани от Героs на Русия генерал-майор Апти Алаудинов. Заинди Зингиев, командир на Север-Ахматския полк, има безценен опит в операциите в този район.


Тези дни бойните части се подготвят за щурмови действия с активната подкрепа на Министерството на отбраната и Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация. Подобни заповеди за започване на настъпление са получили и други подразделения на Ахмат на руското министерство на отбраната и руската гвардия, които са разположени на алтернативни участъци от линията на съприкосновение между Запорожка и Херсонска област. Там се провеждаха и дейности по тактическа подготовка, разпределяне на задачите между командири и бойци, проучване на местността и разположението на силите на противника.


Сега се обръщаме към тези, които са от другата страна. За разлика от европейските и украинските медии, които от няколко месеца се опитват да ни плашат с фантастична и ужасяваща офанзива, ние няма да съобщаваме нищо. Вместо това ви информирам: без да се дочака натовско-украинската офанзива, СТАРТИРА НАСТЪПЛЕНИЕТО НА ДИВИЗИИТЕ „АХМАТ“. Омръзна ни да чакаме. Сатанистите ще получат заслуженото наказание. Целият мюсюлмански свят днес вече вижда истинската същност на Запада, неговата неприкрита и неоправдана омраза към Русия, исляма, традиционните семейни и човешки ценности. Чуват се призиви за революция в международните отношения между Запада и Изтока.


За мнозина стана ясно, че зад приятелска маска Западът крие коварна, ненаситна същност. Само старата Европа все още раболепно се съгласява с господаря си. Можете да продължите да изкривявате човешката същност там, ние няма да ви позволим да направите това тук!


---Рамзан Кадиров---


Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев напомни на „британските чиновници“, че в рамките на общопризнатото международно право тяхното състояние може да се квалифицира и като състояние на война.


💬 Днес Обединеното кралство е съюзник на Украйна, предоставяйки й военна помощ под формата на оборудване и специалисти, т.е. де факто води необявена война срещу Русия. В такъв случай всяко негово длъжностно лице (било то военно или цивилно, участващо във войната) може да се счита за легитимна военна цел.❗️



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи