Mинистърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу: ☢️ Особено безпокойство предизвиква военно-биологичната активност на Съединените щати.




 Многократно сме обръщали вниманието на световната общественост на нашите опасения и сме отбелязвали, че позицията на Вашингтон относно военните биологични програми и тяхното изпълнение на национална територия и извън нейните граници представлява сериозна опасност за други държави и цели региони.


☢️ На примера на Украйна виждаме двойната цел на тези програми и тяхната действителна насоченост към разработването на компоненти за биологични оръжия, което е пряко нарушение на Конвенцията за забрана на биологични и токсични оръжия.


☢️ В същото време част от стратегията на САЩ в областта на биологичната безопасност е прехвърлянето на най-опасните изследвания в трети страни. Цялата тази дейност продължава, наред с други причини, поради неясната реакция на други държави поради страха от конфронтация с американските власти.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи