След като FoxNews обяви, че са се споразумели с Тъкър Карлсон за прекратяване на договора с него, бе пубикувана негова реч.

 Видеото е на английски, дълго е и звука не е много качествен.


Споделям извадки от речта му. Думите са такива, от които всяка една "мисирка" и медийна мижитурка би трябвало да се поучат, но знаем, че няма да го направят.


За незапознатите, Тъкър бе един от тези, които осведомяваха хората за Ковид простотиите, вкарваше в шоуто си неща, казани от заглушаваните учени и лекари, вадеше кирливи ризи на политици... и т.н.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

"Оглеждаш се и виждаш, че толкова много хора се пречупват под напрежението на това, през което преминаваме и гледаш с презрение и тъга, когато виждаш хора, които познаваш, да стават придирчиви. Виждате ги като страхливци. Виждате ги да вървят заедно с НОВОТО, новото нещо, което очевидно е отровно, глупаво нещо".


"Казват неща (журналистите), в които знаят, че не вярват, само за да запазят работата си. Ако има дори един човек в тази стая, който не е видял това през Джордж Флойд, КОВИД и войната в Украйна, да вдигне ръка? О, никой? Правилно. Всички знаете за какво говоря.”


"Не мога да имам каквото и да е мнение, което искам. Това ми е работата. Затова ми плащат. Не е смелост ако не кажеш истината по кабелната телевизия и ако не го направиш, си наистина идиот, наистина си малодушен. Лъжеш по телевизията? Защо би го направил? Изкарваш си прехраната, за да казваш какво мислиш, а дори не можеш да го направиш, моля ви!”


"Толкова си разочарован от хората. Наистина си. И осъзнаваш, че стадният инстинкт е може би най-силният инстинкт. Може да е по-силно от глада и сексуалните инстинкти. Инстинктът, който отново е присъщ, е да бъдеш като всички останали и да не бъдеш изхвърлен от групата, да не бъдеш отбягван.”


"Но ако се огледате наоколо, ще видите, че тези хора и някои от тях наистина са платили висока цена за това, че казват истината, те са изгонени от своите групи, каквито и да са тези групи, но го правят. Гледам на тези хора с възможно най-дълбоко възхищение".



Емблематичният монолог на Тъкър Карлсън от 19 април, който е най-вероятно причината за уволнението му. В него той прави алюзия, с която казва на хората, че Фокс Нюз са рекламирали и налагали инжекциите въпреки, че са били съвсем наясно с вредата:

💥 Представете си новинарска медия, готова да ви НАРАНИ от името на своите рекламодатели💥

„Понякога се чудите колко мръсни и нечестни са нашите новинарски медии. Е, ето една мярка за тяхната лошотия. Запитайте се дали някоя медия, е толкова корумпирана, че е готова да ви нарани от името на най-големите си рекламодатели? 

...„Сега си представете, че Fox News атакува всеки, който откаже да купи например възглавница My Pillow, и го обяви за „враг на науката." Представете, че Fox продължи с тези клеветнически атаки, въпреки че има доказателства, че My Pillow причинява сърдечни удари, проблеми с плодовитостта и смърт. Ако Fox News направи това, какво бихте помислили за Fox News? Бихте ли ни се доверили? разбира се, не бихте. Ще знаете, че сме лъжци. https://www.vbox7.com/play:33edac6ab7
🔥Тъкър Карлсън казва, че медиите са част от „апарата за контрол“ и че когато е осъзнал това е съжалил, че цял живот работи тях.

„Тяхната работа не е да ви информират. Те работят за малката група хора, които всъщност управляват света. Медиите са техни слуги, тяхната преторианска гвардия и трябва да ги третираме с максимално презрение, защото те го заслужиха" Тъкър Карлсън

Нищо чудно, че го изгониха! Или най-вероятно след като е осъзнал истината, той е решил да си тръгне!

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи